Mijn favorieten

Ons kantoor

Robers makelaardij & assurantiën is al vele tientallen jaren een gerenommeerd en toonaangevend makelaarskantoor in de Regio. Grondlegger Jan Robers is destijds begonnen vanuit de boerderij aan het Zandvoortspad, alwaar de makelaardij werd gecombineerd met het boerenbedrijf. Al snel groeiden de makelaarsactiviteiten en werd het kantoor verplaatst naar de Pastoriestraat. Met een tussenstap aan de Gaardenstraat is het kantoor sinds 2008 gevestigd aan de Larenseweg 1 in Holten.
 
Wat maakt Robers makelaardij & assurantiën nu bijzonder?  
Het is de combinatie van mensen met enthousiasme, persoonlijke service, betrouwbaarheid en kennis van de markt en de regio in combinatie met vele jaren ervaring. Wij geloven in een realistische no-nonsense aanpak. Met beide benen op de grond blijven staan en zorgen dat de klant altijd centraal staat.  

De persoon achter Robers makelaardij & assurantiën 
Graag wil ik mijzelf aan u voorstellen. Mijn naam is Jan Henk Berendsen en ben sinds 2008 eigenaar van het kantoor. Hoewel ik mijzelf nog steeds als jonge ondernemer zie, heb ik ondertussen al weer meer dan 20 jaar ervaring als makelaar, rentmeester en assurantieadviseur.
 
Mijn achtergrond

Ik ben opgegroeid in Markelo, waar ik nog steeds samen met mijn vrouw Christine en onze twee jongens woon. Het is voor mij een voorrecht dat ik altijd mijn werk heb mogen uitoefenen in het prachtige gebied waar Twente en Salland samen komen. Afkomstig van een boerenbedrijf, volgde ik een studie aan de Agrarische Hogeschool, waarna ik de opleiding tot rentmeester heb afgerond. Nadat ik werk had gevonden bij een assurantie- en makelaarskantoor heb ik mijn diploma’s voor de makelaardij en verzekeringen gehaald.Naast de passie voor mijn werk heb ik een brede interesse die varieert van fietsen en hardlopen tot het schrijven van columns, toneel, cabaret en folklore.
 
Waarom dit vak?
Omdat ik iedere dag mag doen wat ik het liefste doe: mensen helpen met hun belangrijkste investering in hun leven. Dat doe ik dan ook met een grote passie en interesse in de mensen met wie  ik werk.
 
Ik ben ieder dag weer trots op het bedrijf en de enthousiaste, maar bovenal deskundige medewerkers die er samen met mij voor zorgen dat we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn!
 
Met vriendelijke groet,
 
Jan Henk Berendsen
 
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring