Mijn favorieten

VERKOOP  
 
 

 
 
Voor Robers Makelaardij & assurantiën is het verkopen van uw woning meer dan alleen een bord in de tuin en geïnteresseerden begeleiden tijdens bezichtigingen. Wij zoeken juist de balans op tussen het persoonlijk aspect en de zakelijke benadering. Wij werken vanuit het gevoel voor de cliënt en de woning die wordt verkocht.

Waarom verkoopt iemand zijn woning en laat hij daarbij de keuze juist vallen op Robers Makelaardij & assurantiën? Dat is eenvoudig uit te leggen. Wij werken vanuit een visie, daadkrachtig en met een actieve benadering naar geïnteresseerden. Wanneer u uw woning te koop zet, moet alle informatie kloppen. De omschrijving moet de juiste snaar raken en de bijbehorende foto’s moeten sfeerbepalend zijn. Daarnaast zetten wij alle moderne communicatiemiddelen in. En misschien wel het belangrijkste, een geslaagde verkoop begint met het bepalen van de juiste prijs!

Robers makelaardij & assurantiën kent de markt, de mensen en de regio als geen ander. Hebt u verkoopplannen? Dan helpen wij u graag van A-Z.

Wilt u meer weten over wat er komt kijken bij het verkopen van uw woning? Ga dan naar het 'stappenplan', rechtsboven op deze pagina. 
 
 
Mail voor meer informatie over het verkopen van uw woning  

Stappenplan

Wilt u weten wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van een woning? Klik dan  HIER
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring