Mijn favorieten

Stappenplan

Bezichtigen is meer dan 'even kijken'
 

Heeft een woning uw interesse gewekt, dan gaan wij samen met u bezichtigen. Een bezichtiging is voor ons meer dan een vlot rondje door het huis. We geven informatie over de staat van onderhoud, het risico van bv asbest of verontreiniging, de ontwikkelingen in de directe omgeving, het bestemmingsplan, de mogelijkheden voor een eventuele verbouwing, de courantheid en natuurlijk de waarde van de woning.
 

Wij zorgen ervoor dat u niet in een valkuil belandt, terwijl u de indrukken op u laat inwerken en laat meeslepen door de emotie.
 

Bieden en onderhandelen.
 

Bent u als een blok gevallen voor een woning? Dan kan het bieden beginnen. Maar eerst bepalen we samen de onderhandelingsstrategie. Hoe hoog wordt het openingsbod? Welke voorwaarden en aanvaardingstermijn worden er gesteld? Dit is het moment dat wij geld voor u gaan verdienen.
 

Het is moeilijk rationeel te blijven. Want wie verliefd is, laat zich leiden door zijn gevoel en vergeet de details. Niets aan de hand: wij zullen namens u het hoofd koel houden. Een goede aankoopmakelaar kost geen geld, hij levert juist geld op en neemt u veel zorgen uit handen.


De koopovereenkomst
 

Gefeliciteerd! U bent (al bijna) de trotse eigenaar van een nieuwe woning. Nu is het zaak dat alle afspraken goed op papier komen in een koopovereenkomst. Daar zorgen wij natuurlijk voor en bij complexe zaken schakelen wij hiervoor een jurist in. We nemen de koopovereenkomst met u door, leggen uit wat er precies staat en welke rechten en plichten u heeft.
 

Regelen, regelen, regelen

Na het tekenen van de koopovereenkomst komt er van alles op u af. Er moet nog heel wat geregeld worden. Er moet een hypotheek geregeld worden, een financieringstaxatie, er moet worden nagedacht over de verhuizing en een eventuele verbouwing. Geen nood. Wij hebben veel contacten op allerlei gebied en kunnen u begeleiden en adviseren waar nodig is.


De overdracht bij de notaris
 

Voor u naar de notaris gaat voor de overdracht van de woning, worden door ons de concept akten gecontroleerd. Zijn de afspraken juist vastgelegd en is er niets vergeten? Wij begeleiden u tijdens de laatste inspectie. We kijken of de woning volgens afspraak is achter gelaten en nemen de meterstanden op. Is er iets niet in orde, dan gaan we direct op zoek naar een oplossing.
 

Heeft u na de overdracht nog vragen of loopt u tegen problemen aan, dan kunt u altijd bij ons terecht. Onze service loopt door, ook nadat het officiële traject is afgerond.

Mail voor meer informatie of het maken van een afspraak.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring